• 0

    posted a message on [1.4.7] More Pistons
    Okay, thanks for the quick respons.
    Then my question is: when will the next update come?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] More Pistons
    I love your mod, atleast I will since I can't get it installed.
    I installed it then ran minecraft; ID conflict (well solved that before no problem). Well it was.
    I found your config file in the config map. I edited them to these values: (got 4096 fix)
    idBlockDoublePistonBase=2300
    idBlockTripleStickyPistonBase=2301
    idBlockQuadPistonBase=2302
    idBlockPistonExtension=2303
    idBlockGravitationalPistonBase=2304
    checksum=1hi
    idBlockDoubleStickyPistonBase=2305
    idBlockPistonRod=2306
    idBlockQuadStickyPistonBase=2307
    idBlockTriplePistonBase=2308
    I thought now it should work, no it still has the same issue. What is it, why didn't my editing work?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Witch mods do I need?
    Okay, so I got the Forge.
    What mods do you guys use most?
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Witch mods do I need?
    I watched a minecraft tutorial vid the other day and I saw some stuff in it that made me wonder; what mods do you really need are are very basic mods?

    So witch mods do you all use most and do I really need?

    I already have:
    Modforge
    Modloader (MP)

    Mods:
    Powercraft
    Redpower (all)

    Tried to get BuildCraft, help me out here: http://www.minecraftforum.net/topic/1231086-block-id-conflict/


    (If this has already been answered and there is made a list I'm sorry, please give me the link to that list)
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Block ID conflict
    THe reinstal didn't work still a conflict.
    But in the CFG files are only dates and something called checksum?
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Block ID conflict
    I have got a problem with RedPower and Buildcraft.
    As I seen in the error file they try to use each others block ID's.
    How can I solve this (I'm no modder)?

    I got:
    ModForge
    Modloader
    ModloaderMP
    Working mods:
    PowerCraft
    RedPower
    TNT mod (one of the first and best)
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Buildcraft crash
    I also understand that they use eachothers blocks.
    But how can I edit it (no expirience with modding at all)
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Buildcraft crash
    I've recently installed MC and started adding mods.
    I got Modloader and ModloaderMP with Forge.
    With this package I got eloraams redpowermod (all types) TNT mod (the real deal one), Powercraft running.
    Now I added Buildcraft, by adding all zip files to the mod folder.

    When I started MC it crashed. If I remove the mods from Buildcraft it works.

    I got the error log:

    Mods loaded: 22
    ModLoader 1.2.5
    mod_PCcore 2.7 for 1.2.5
    mod_PCwireless 2.7 for 1.2.5
    mod_PCtransport 2.7 for 1.2.5
    mod_PCmobile 2.7 for 1.2.5
    mod_PCmachines 2.7 for 1.2.5
    mod_PClogic 2.7 for 1.2.5
    mod_MinecraftForge 3.1.3.105
    mod_TNT Minecraft 1.0.0 - Mod Version 2.0
    mod_BuildCraftCore 3.1.5
    mod_BuildCraftBuilders 3.1.5
    mod_BuildCraftEnergy 3.1.5
    mod_BuildCraftFactory 3.1.5
    mod_BuildCraftTransport 3.1.5
    mod_BuildCraftSilicon 3.1.5
    mod_RedPowerControl 2.0pr5b1
    mod_RedPowerCore 2.0pr5b1
    mod_RedPowerLighting 2.0pr5b1
    mod_RedPowerLogic 2.0pr5b1
    mod_RedPowerMachine 2.0pr5b1
    mod_RedPowerWiring 2.0pr5b1
    mod_RedPowerWorld 2.0pr5b1

    Minecraft has crashed!
    ----------------------

    Minecraft has stopped running because it encountered a problem.




    --- BEGIN ERROR REPORT fdcc5a32 --------
    Generated 14-5-12 19:51

    Minecraft: Minecraft 1.2.5
    OS: Windows 7 (x86) version 6.1
    Java: 1.7.0_04, Oracle Corporation
    VM: Java HotSpotâ„¢ Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    LWJGL: 2.4.2
    OpenGL: GeForce GTX 550 Ti/PCIe/SSE2 version 4.2.0, NVIDIA Corporation

    java.lang.RuntimeException: RedPowerCore: BlockID 148 occupied by buildcraft.transport.LegacyBlock, autoAssign is disabled.
    at forge.MinecraftForge.killMinecraft(MinecraftForge.java:483)
    at eloraam.core.Config.getBlockID(Config.java:114)
    at RedPowerControl.initialize(RedPowerControl.java:21)
    at mod_RedPowerControl.initialize(mod_RedPowerControl.java:38)
    at mod_RedPowerControl.modsLoaded(mod_RedPowerControl.java:19)
    at ModLoader.init(ModLoader.java:899)
    at ModLoader.addAllRenderers(ModLoader.java:189)
    at ahu.<init>(RenderManager.java:86)
    at ahu.<clinit>(RenderManager.java:14)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:394)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:732)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    --- END ERROR REPORT 6d00d31f ----------

    So Buildcraft doesn't work with Redpower (see log),?

    I've tried to do some stuff my self and it appears that both mods just have the smae block ID's

    Please help me??!!!!
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please or register a new account.