1.7.10

Shaders Mod v2.3.18 (updated by karyonix)

  • #5395
    Quote from dalekslayer96

    Can someone help me with the missing arms, legs, body parts, etc. bug? ANYONE?!


    Do you use Optifine? is so the missing body parts on Steve and mobs is from a bug in Optifine.
  • #5396
    Best mod i have ever used i can't live without this mod
  • #5397
    Quote from Aeraesoria

    Do you use Optifine? is so the missing body parts on Steve and mobs is from a bug in Optifine.

    Yup. I know that. I just want to know if anyone has a fix for it.
  • #5398
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0505: Out of memory at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD5) at pre-final
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at shadow clear pre
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at shadow clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at shadow clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at endTileEntities
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0501: Invalid value at copy shadow depth
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at clear pre
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_skybasic fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_skybasic fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_textured fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at endTileEntities
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0505: Out of memory at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD5) at pre-final

    AND MORE......

    please help me!!! (and fix it)
  • #5399
    Quote from JonnyBrando

    You're using 1.6.4?

    Are you using Optifine as well?

    If you are ... did you apply Karyonix FML Loading patch?
    Well, Im using 1.6.2, and using Optifine HD U C4, (yes they are for 1.6.2) But i don't seem to see the KaryOnix FML Shader Patch, nor i haven't downloaded it yet... i've searched for it but nothing is found?
  • #5400
    Quote from fewizz


    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0505: Out of memory at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD5) at pre-final

    AND MORE......

    please help me!!! (and fix it)


    ever heard of spoilers?
  • #5401
    Quote from Aeraesoria



    Do you use Optifine? is so the missing body parts on Steve and mobs is from a bug in Optifine.
    Quote from dalekslayer96


    Yup. I know that. I just want to know if anyone has a fix for it.


    I only get this issue if I change Resource Pack or Shader Pack mid-game. As soon as I exit and reload, I'm fine again.

    I also use Player API and Smart Moving..


    Quote from NikitaKunQ

    Well, Im using 1.6.2, and using Optifine HD U C4, (yes they are for 1.6.2) But i don't seem to see the KaryOnix FML Shader Patch, nor i haven't downloaded it yet... i've searched for it but nothing is found?


    The Karyonix FML Patch is on the 1st post of this thread, but it is only needed in 1.6.4.

    What kind of video card is in your computer (Intel, AMD, nVidia)? Also, what driver is installed for it (320.49, 331.XX //\\ 13.9, 13.11), and what OS (Windows, Mac)?

    Do you use any other resource packs on your machine? If you did, did you increase your Java memory in the Minecraft Launcher at all?

    Might help if you posted a ForgeModLoader-Client-0.log or Crash Dump when it crashes, please use spoiler tags, or post it to pastebin.com and link it here.
    My archive of Optifine and GLSL Shaders releases:
  • #5402
    Quote from fewizz

    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0505: Out of memory at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD5) at pre-final
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at shadow clear pre
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at shadow clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at shadow clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at endTileEntities
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0501: Invalid value at copy shadow depth
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at clear pre
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at clear
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_skybasic fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_skybasic fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks1
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at endUpdateChunks2
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation at gbuffers_textured fogMode
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at endTileEntities
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at beginHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD6) at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] FramebufferStatus 0x8CD6 at pre endHand
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0505: Out of memory at pre-useProgram
    2013-11-27 08:15:13 [INFO] [STDERR] GL error 0x0506: Invalid framebuffer operation (Fb status 0x8CD5) at pre-final

    AND MORE......

    please help me!!! (and fix it)


    Out of memory issue hmm I usually use this, though don't know if it'll help, put it in the java paramaters

    -Xmx2560M -Xms2560M -d64 -XX:MaxPermSize=256M -XX:UseSSE=4 -Djava.net.preferIPv4Stack=true -XX:+UseStringCache -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+UseFastAccessorMethods
  • #5403
    Quote from Aeraesoria

    Out of memory issue hmm I usually use this, though don't know if it'll help, put it in the java paramaters

    -Xmx2560M -Xms2560M -d64 -XX:MaxPermSize=256M -XX:UseSSE=4 -Djava.net.preferIPv4Stack=true -XX:+UseStringCache -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+UseFastAccessorMethods


    It could be talking about VideoRAM (if he has Intel Integrated video, or a 256/512MB video card)..

    As for RAM, I would recommend Xmx350M (the default), and Xms####M as 1/2 of your physical ram (the number that start -> rt-click computer -> properties says under system).

    If your computer has 4GB of RAM, use Xms2048M. If it is 8GB of RAM, you can use Xms4096M. Don't use any more than that, even if your computer has the RAM, it's useless.

    To be honest, anything over 2048MB is useless. Minecraft allocates 1024 (1GB) by default now.
    My archive of Optifine and GLSL Shaders releases:
  • #5404
    Yeah I see what you mean, only reason I use the parameters is because when you reach a certain number of mods minecraft crashes.

    Only issue I'm having now atm is with the shaders mod here. when I have it installed I get that flickering screen when the world tries to load up and of course the lines I posted on the previous page of this thread. Don't know why it's doing it, before I didn't have an issue and now it just does it.
  • #5405
    Quote from Aeraesoria

    Yeah I see what you mean, only reason I use the parameters is because when you reach a certain number of mods minecraft crashes.

    Only issue I'm having now atm is with the shaders mod here. when I have it installed I get that flickering screen when the world tries to load up and of course the lines I posted on the previous page of this thread. Don't know why it's doing it, before I didn't have an issue and now it just does it.


    I use Xms350M and Xmx4096M myself, because all of my machines have either 8GB or 16GB of RAM, and I use a x32 texturepack with Bump Mapping (and Mod Support). I have 60 mods in my list.

    Works pretty flawlessly, and I'm quite happy with it!

    Enough bragging, mind you, lol..

    I can agree that more mods, and more textures will cause MC to crash if it isn't allocated enough ram. If it's allocated too much, Windows will crash :P. The other concern is that the shaders run in a memory allocation outside of MC & WINDOWS, so, it needs its own RAM as well.

    What video card is in your system, and what OS?

    I'm going to guess Windows, and nVidia.

    If it's Mac, you're going to be out of luck. You'll have to use Sildur's Shaders, or Chocapic's WIP.

    If it's Windows, roll back your display drivers to 320.49 or earlier. Sonic Ether recommends 306.XX and Karyonix recommends 314.XX. I use 320.49 myself on all of my computers. The latest 331 works, but you have to edit composite.vsh and change line 47 'float timepow = 2.0f;' to 'float timepow = 3.0f;'.

    If it's Windows and you have an AMD, strange, it's slower but normally flawless. Upgrade your drivers to the latest 13.11 BETA drivers. They work great, and give more OpenGL support ;).
    Last edited by JonnyBrando: 11/27/2013 3:31:32 PM
    My archive of Optifine and GLSL Shaders releases:
  • #5406
    Hello, I am having problems when I download because It always comes out in a .zip file and I can't get it to a .jar file
  • #5407
    Quote from JonnyBrando

    I use Xms350M and Xmx4096M myself, because all of my machines have either 8GB or 16GB of RAM, and I use a x32 texturepack with Bump Mapping (and Mod Support). I have 60 mods in my list.

    Works pretty flawlessly, and I'm quite happy with it!

    Enough bragging, mind you, lol..

    I can agree that more mods, and more textures will cause MC to crash if it isn't allocated enough ram. If it's allocated too much, Windows will crash :P . The other concern is that the shaders run in a memory allocation outside of MC & WINDOWS, so, it needs its own RAM as well.

    What video card is in your system, and what OS?

    I'm going to guess Windows, and nVidia.

    If it's Mac, you're going to be out of luck. You'll have to use Sildur's Shaders, or Chocapic's WIP.

    If it's Windows, roll back your display drivers to 320.49 or earlier. Sonic Ether recommends 306.XX and Karyonix recommends 314.XX. I use 320.49 myself on all of my computers. The latest 331 works, but you have to edit composite.vsh and change line 47 'float timepow = 2.0f;' to 'float timepow = 3.0f;'.

    If it's Windows and you have an AMD, strange, it's slower but normally flawless. Upgrade your drivers to the latest 13.11 BETA drivers. They work great, and give more OpenGL support ;) .


    Yeah I have an AMD card, used to use Nvidia but I switched over, the AMD card I use right now has lasted much longer compared to the Nvidia cards I've had, 3 so far and all them have died on me and they weren't even overclocked! I'll try applying the beta drivers and see what happens.
  • #5408
    Nope updating graphics drivers didn't work and I ain't even using a shaders mod.

    here's the forge log I hope I can solve this

    http://www.mediafire.com/view/8flz71o45lwskxy/ForgeModLoader-client-0.log
  • #5409
    Quote from Pie55555

    Hello, I am having problems when I download because It always comes out in a .zip file and I can't get it to a .jar file

    Check your file name in the properties and make sure it's does not end as ",jar,zip"

    If it does, remove the ".zip" and the end will be .jar
  • #5410
    Quote from JonnyBrando

    I only get this issue if I change Resource Pack or Shader Pack mid-game. As soon as I exit and reload, I'm fine again.

    I also use Player API and Smart Moving..

    I get this even if I DON'T change resource pack/shaders. It started since Optifine updated to HD_U_C7, and now it even happens on HD_U_C6...
  • #5411
    Quote from Aeraesoria

    Yeah I have an AMD card, used to use Nvidia but I switched over, the AMD card I use right now has lasted much longer compared to the Nvidia cards I've had, 3 so far and all them have died on me and they weren't even overclocked! I'll try applying the beta drivers and see what happens.


    You won't have any luck. The folks in this thread think that everything works hunky-dory on AMD cards, when the truth is that it does not.
  • #5412
    Quote from Pie55555

    Hello, I am having problems when I download because It always comes out in a .zip file and I can't get it to a .jar file
    Quote from Synthesizer


    Check your file name in the properties and make sure it's does not end as ",jar,zip"

    If it does, remove the ".zip" and the end will be .jar


    He will have to go into Computer -> Organize -> Folder and Search Options -> View and uncheck the box 'hide file extensions for known file types'.

    Then he can rename the file and take the .ZIP off the end so it is only .JAR.

    This is a strange mediafire bug when using specific browsers (like it happens with IE but not FF).


    Quote from dalekslayer96


    I get this even if I DON'T change resource pack/shaders. It started since Optifine updated to HD_U_C7, and now it even happens on HD_U_C6...


    Hmm, I just updated to HD_U_C7 yesterday, with Karyonix's patch.

    I'll have to see if it is doing it to me now, I've only updated one of my installs at the moment (my notebook with an FX 880m).


    Quote from Aeraesoria
    Yeah I have an AMD card, used to use Nvidia but I switched over, the AMD card I use right now has lasted much longer compared to the Nvidia cards I've had, 3 so far and all them have died on me and they weren't even overclocked! I'll try applying the beta drivers and see what happens.
    Quote from Aeraesoria

    Nope updating graphics drivers didn't work and I ain't even using a shaders mod.

    here's the forge log I hope I can solve this

    http://www.mediafire.com/view/8flz71o45lwskxy/ForgeModLoader-client-0.log


    I'll take a boo for you, I can't believe your log is 1.96MB!

    Mine with 60 mods is only on average 650KB.


    Quote from enneract
    You won't have any luck. The folks in this thread think that everything works hunky-dory on AMD cards, when the truth is that it does not.


    I have to say this is completely inaccurate. There are far more nVidia problems on here (driver related) than AMD problems.

    The only AMD problem is that it is 50% slower than the comparable nVidia counterpart. Once in a blue moon you will get a shaderpack that won't load pieces, which is a shaderpack issue -- the only ones I've seen do this are SEUS L1-2-3 and M1.
    Last edited by JonnyBrando: 11/28/2013 8:06:29 AM
    My archive of Optifine and GLSL Shaders releases:
  • #5413
    Quote from enneract

    You won't have any luck. The folks in this thread think that everything works hunky-dory on AMD cards, when the truth is that it does not.

    Oh not this again. I have run Karyonix's version of this mod in every known version in both 1.6.2 and 1.6.4 on my Radeon 7870, never had a single problem installing it or running it (asides from some minor shaderpack issues which were later fixed by S.Ether/Sildur/Chocapic).

    Although I'm not super-happy with the performance I get (gotta drop to medium render to get a stable 60fps with most packs)... IT WORKS.

    On the other hand, I was using an NVIDIA card with the 1.5.2 version/s of the shaders mod and could NEVER get it to work, despite no one else complaining about the same issue/s. The point...? Sometimes things just won't work for you, move on. Every setup is different and it only takes one tiny little incompatibility issue to screw it all up for you. If you've tried all the tips to get it running with no success, it's best just to wait for the next version and hope it works for you then.

    Moving on to something else: Anyone else see Notch's tweet about "GLSL shaders"? I think he was talking about this other project of his, but it would be awesome if he prompted Jeb/Dinnerbone to code some proper GLSL support into Minecraft. I hope this shift to a better version of OpenGL happens soon as well. Wait, weren't a couple of you guys discussing something about coding this yourselves?
    Everfree Server - A small & friendly survival build server with an international community.
  • #5414
    I'm having an issue where I get about 5 copies of my screen, all different sizes, and is only a lightened RGB color. When I load it says:
    [Shaders] Error: Invalid program gbuffers_textures_lit
    [Shaders] Error: Invalid program composite
    [Shaders] Error: Invalid program composite1
    [Shaders] Error: Invalid program final
    [Shaders] Error: Invalid program shadow

    I am in Minecraft 1.6.4 on Mac (sorry) 10.8
  • To post a comment, please or register a new account.
Posts Quoted:
Reply
Clear All Quotes